Crnkalben https://share.icloud.com/photos/0gXzcAgMITXocy4Anz575Aq9A Kızlar kusura bakmayın ama ilk bebeğim tecrübesizim bebeğimin 4 gündür kakası böyle ve 4 gündür de günde 4 kere yapıyor normalde bir kere yapardı
nilbuglem Crnkalben daha demin bir posta da yazdım benim kızımın kakası çok fazlalaşmıştı sümüksü yapısı çok fazlaydı alerjik olduğunu dün öğrendik maalesef
Cinarasaf Crnkalben bebeğin galiba 3 aylık falan benimde aynı günde 5 6 kez bu şekilde yapıyor normaldir bence
nilbuglem Crnkalben şimdilik doktor süt ve süt ürünlerini kesti benden emzirdiğim için zaten kilo alımıda durmuştu 😣
Crnkalben nilbuglem ilk onları mı kesiyor nasıl oluyor yazar mısın ilk bebeğim tecrübem yok 😔benim bebeğimin kilo alımı iyi en son iki gün önce enfeksiyondan gitmiştim
nilbuglem Crnkalben evet benimde pek bilgim yok aslında st ve süt ürünlerini kestik ette dahil olmak üzere 1 hafta kakasında değişme oluyor mu onu gözlemleyeceğiz ve kakasında gizli kan testide yaptı doktorumuz o da pozitif çıktı arada hipp mamada veriyordum onu da kestik ihtiyaç duyarsak özel mamaya başlayacağız
nilbuglem Crnkalben huzursuzluk, kilo alımı, sümüksü kaka bizdeki belirtileri bunlar idi bir de şu an uyku eğitimi almaya başladığımız danışmanımız yönlerdirdi bizi uyku güncesine bakarak böyle bir sorun olabilir diye ben hiç düşünmemiştim bile 🙅🏼♀️
Crnkalben nilbuglem benim bebeğimde çok huzursuz hep ağlamaklı ağlıyor ama doktorum kolik gazlı bebek demişti
nilbuglem Crnkalben evet bizede gazlı bir bebek dendi ve bir gece 3 te acile götrdük kolik ağlaması dedi test falan yapmamıştı meğer bebeğim yediklerini sindiremiyormuş 😭
nilbuglem Crnkalben sizde bir gaita testi yaptırın ve içiniz rahat etsin çocuk doktoruna değil bir alerji doktoruna götürün
Crnkalben nilbuglem hadi ya aslında doktorumdan da çok memnunum sordum şimdi kakasını da attım bebekte değişiklik var mı hiç farkettikten sonra