Hayatiseyretmeyegelmisim Kızlar evdeki Karıncalar dan nasıl kurtulabiliriz bilgisi olan evindeki karıncaya çözüm bulan varmı bir yardımcı oluverir misiniz 😊
emayy Hayatiseyretmeyegelmisim Bayer Blattanex Karınca Granülü ben bunu kullandım 3 hafta önce şuanlık yoklar
oksitosin Hayatiseyretmeyegelmisim tablet koydum hemen yok oldular ama zarar vermek istemezseniz limonun içine karanfil koyunca gelmiyorlarmış sanırım bir deneyin isterseniz
Dimitrina_kovaceva Hayatiseyretmeyegelmisim kurtulamadım 🤣🤣🤣 bana biri dedi ki naftalin koy gezdikleri yerlere. Naftalini sevmezler kaçar giderler dedi. Koydum bi baktım naftalini yüklemişler omuzlarına yuvaya taşıyorlar hahdhsjsjaja
emayy Hayatiseyretmeyegelmisim eşim eczaneden almıştı ben bulundukları yere döktüm ilk başta fazlalaşıyorlar sonradan yok oluyorlar ben 4 gün evde değildim geçtikleri yerlere serpmiştim yok oldular
oksitosin Hayatiseyretmeyegelmisim raid Karınca yemi markette veya İnternette vardır trendyolda falan
1Mother1Boy Hayatiseyretmeyegelmisim Atom böcek ilacı kullandım zarar vermek istemezdim ama evim bahçeli çok fazla karınca var. Delik yerler varsa oraları silikon ile kapatın çok çıkıyorlar.