Saremmask Güzel anneler tavsiye edeceğiniz güzel telefonlar var mı , kamerası güzel işlemcisi iyi yanı kısaca kullanıpta memnun kaldığınız telefon markaları ama ben eşim için bakıyorum tabi on bin üstü olmasn 😁
AnnaKurt Saremmask Huawei kullanıyorum. Huawei mate 20 lite. Bir üst modellerinin kamerası daha iyidir ama genel olarak telefonumu seviyorum. Hızlı donma vs yapmıyor hafızası dolu bile olsa
gs271019 Redmi note 10 pro aldik. esimin anneler günü hediyesiydi,kamera hafiza hiz olarak çok memnunum.7 bin tl civariydi tavsiye ederim 😊 Saremmask
[silindi] Hiç bir telefon İPhone kalitesi ile karsılaştırılamaz. O megapixelleri yüksek olanlar bile ıphone gibi değil. Ben 6s 2015 den geçen seneye kadar sadece pil değişimi yaptım o kadar da düşürdüm taş gibi telefon model değişikliği yaptım 11 aldım 5-6 ay falan oldu bu arada 6s hala sağlam küçük kardeşime verdim ıphone başlangıç fiyatı 10.700 falandı en son
Hilalasena 1 ay önce tecno camon 18 aldım çok iyi yeni çıktı piyasaya yarı fiyatti çıktığı zamanlar şuan 6 7 bin civarı
Alpylmz Saremmask bende samsung j8 kullanıyorum kasma donma yok kamera gündüz güzel ama bazen geceleri bozuyo bunu ayarlamak önemli iphone dersen herkes tercih etmiyo bazen batarya çabuk bitiyo kamera dersen güzel çekiyo ama şarjı akşama zor dayanır ondan tercihim dışı benim fiyatı da pahalı samsungların güzel ama sıkıntılı çıkma ihtimali var telefonun kamera çekimi güzel s modelş daha bi güzel çekim yapıyo ama a modelrinde son modelleride olabilir redmi kullanmadım ama araştırmama göre proları daha iyi kamera güzel şarjı uzun gidiyo diye hepsi bir çıkmaz tabi işin şans yanı
Minik_kelebegim Saremmask redmi 10 kullanıyorum kamerasi da çok güzel işlemcisi de öyle yani ben çok memnunum size de tavsiye ederim
Minik-kus @“Saremmask” Saremmask Saremmask poco ×3 kullanıyorum bu sens oladu aşırı memnunum kamera güzel işlevi güzel
aylizinannesiii Saremmask ben bir hafta önce xiaomi note 11 pro aldım çok memnunum 8000 TL idi fiyatı ♥️♥️