Cankusssssss AselinAnnesiiiii bende ocean balık yağı kullanıyorum ama oğlum 5 yasında daha incesinde de bir sürü balık yağı denedik küçük yas icin ocean tadı güzel olmayabilir portakallı falan a saf balık yağı olanları küçükler sevmeyebilir ben küçükken octamar efavit zincomega kullandım en çok efavitin Faydasını gördük
Sweetmomy AselinAnnesiiiii balık yağı içeriği hiç birinin temiz değil Haftada bir gün balık günü ve balıgın içinden çıkan yağı atmayıp yedirirseniz daha iyi diğer ilaçların içi temiz olduğu hiç bir Selül’de söylenemez
Baynimir Ilkgozagrim doğduğundan itibaren verebilirsin demişti doktorum ama ben 9.ayında vermeye başladım. İhmal geldim açıkcası.
Ilkgozagrim Baynimir kızım 13 aylık doktorumuz hiç bisey demedi salı gunu kontrol ve aşısı var bu konuyu danısmalıyım
Deletedmom277 Ilkgozagrim balık yağı 1 yaştan sonra verilir. Instagram da ali fuat serpen var onun yazılarına bakabilirsiniz. Eğer haftada 2 kere balık yemiyorsa balık yağı verebilirsiniz
Ilkgozagrim Deletedmom277 Yaz sezonu oldugu için açıkcası balık hiç yedirmedım dediğiniz doktoru takıp ediyorum cok tesekkur ederim
ZeynepAdam Benim kizim 11 ay 20 gunluk baslayabilir miyim artik balik yagi vermeyr. Balik yiyemiyoruz her hafta cunku.
Deletedmom277 Ilkgozagrim bende yedirmiyorum yazları hep çiftlik balığı satıyorlar çünkü. O yüzden takviye veriyorum☺️
IrmakDuygu Balık yağı markası cinsi ne olursa olsun 1 yaş önce verilmemelidir lütfen doktora danışmadan buradaki yorumlara bakarak erken kullanıma girişmeyin 🌸