Deletedmom_32 1 haftada 2 kilo vermişim diyet falan yapmıyorum ne bulursam yiyorum 🤭 bebeğim emiyor acaba ondan mı böyle valla korkuyorum daha çok kilo verirsem diye
Zeliff Deletedmom_32 bende hiç diyet yapmadan 6 ayda 11 kilo vermiştim doğumdan sonra. Yeni yeni kendime geldim 16 aylık kızım
Berilsmom13 Deletedmom_32 aynı ben 42 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim şuan 46 kiloyum süreklide yiyorum
deniz_063 Minipekka gerçekten yaa keşke benimde böyle bi derdim olsa shahhd istemeyerek kilo versek🥲🥲
Dmr62 Aklimdasin ben neden alıyorum acaba 😞 veremediğim gibi kilo alıyorum emziriyorum da su da çok içiyorum
Deletedmom_32 Aklimdasin 😍😀 sanırım bebişlerimizde aynı 1 saat sonra acıkır o emdikçe sanki kanım çekiliyor 🤣
Aklimdasin Deletedmom_32 utanıyorum artık sofrada :)) geçen menemen yaptım ayıptır soylemedi 1 tencereyi ben yedim 😑
ofkelisirin Deletedmom_32 bende aynıyım iştahım çok iyi ama emziriyorum gidiyor da gidiyor Bi toparlıyorum bakıyorum yine gitmişş
Berilsmom13 Deletedmom_32 düzenli kontrole gidiyorum kendimi bildim bileli böyleyim bi ara çok uğraştım kilo alayım diye sonra bıraktım :)
ofkelisirin Deletedmom_32 ya zaten zayıfım ben ama emzirirken çöktüm resmen halim yok şu an 43 kiloyum 50 kiloydum doğumdan sonra