MinelAskEla KIzlar taşınmak için kiralık ev bakıyoruz İstanbul Avrupa yakası ama bu kiralar nedir böyle 😧🥹 şuan 2100 e kalıyoruz 45 yıllık bina da bazı sebeblerden dolayı ev bakalım dedik ama hiç çıkılacak gibi değil ne olacak bu kiraların hali
[silindi] MinelAskEla Kiralar düşmez bence artk ama maaşlara fazlasyla zaam gelmeli asgari üçret 4250 ama kira 2 3 milyar eee bu coluk cocuk ne yiyicek
ard_ary_1308 MinelAskEla 5000 e temiz ev bulursanız şanslısınız demektir :) geçenlerde bi arkadaşım Acıbadem’de ev bakmış 30 yıllık bina 2oda 1 salon 14 milyar kirası 😒😒 tabi geçim sadece kira vermekle kalsa iyi yemesi içmesi bebesi bakımı onlarda extrası .. allah herkese yardım etsin 🤲🏻 Acele etmeyin hazirandan sonr bakın üniversite den mezun olan öğrenci sayısı azaldığında alternatif daha çok olur belki 🤔 ama fiyat düşmez yıl sonuna kadar herşey 10 a katlanacak zaten :(( yakında çadır kurup millet bahçelerinde yaşarız 😿
MinelAskEla ard_ary_1308 öyle olacak artık millet nasıl geçinecekse ev sahibide iyi zam yapıyor bianda 300 tl ne olck bilmiyorum artk
ard_ary_1308 MinelAskEla size 300 TL zam yaptıysa iyi 😌 bnm bi tanıdığıma ev sahibi zam yapıyor zamlı kirayı ödemeden tekrar zam yapıyor ve yeni bebekleri oldu 2 aylık şimdi ev arıyorlar harıl harıl oda denk gelirse yaptığı zam ilk 500 sonra 1000 e çıkarmış zammı 😾😾 lafım yok bi yerde anlıyorum geçim zor ama herkese zor zamlar yapılırken oturan kişinin bütçesinide değerlendirmeli mal sahipleri .. bi tek hayat onlara zor değil şükretsin evi var 😵💫
lollapalooza Çok çok acı bir durum. Dün bir arkadaşım söyledi. 3500 tl den çıktığı eve geri dönmek istemiş ve 30000 tl kira istemişler. İstanbul Beşiktaş’ta. Rabbim yedirmesin bu paraları.