BusUgUr Urasmommm bende bir uras annesiyim 🤣 benim urasımında reflüsü vardı 6ay reflü yatağında yatırdım sonra büyüdüğü sığmadığı için kaldırdım. Ama çok rahat ettik. Reflü yatağı bebeğin uyurken kusmuğundan boğulmasını da engelliyor. Durumu olan herkesin kesinlikle ekstra olarak alması gereken bir yatak bence.
Elevka_96 Urasmommm tabi ki çok faydası oldu sadece kusma için değil bazen yanımda uyuyor üstüne koyuyorum rahatça yanımda uyutuyorum. Bazı bebekler yatağa koyunca uyanır memeden sonra dizime koyup üstünde sallayıp yatağa bırakıyorum uyanmıyor hiç.
Winner Evet ben kullandım kızımda. İşe yaradı. Kiraz çekirdekli idi. Ama ilaç da kullandık ayrıca doktor kontrolünde
Asyaaa1 Ben doğduğu andan itibaren kullandım. Çok rahat oluyor. Küçük gelene kadar da hep onda yatırdım. Reflü sıkıntısı hiç olmadı çok şükür. Faydası olur mutlaka çünkü bebeklerin yatması gereken pozisyon zaten biraz dik ve yana dönük.
Urasmommm BusUgUr Teşekkür ederim 😊 emdikten sonra hep kusuyor sizinde mi öyleydi iyi gelen birşeyler oldu mu