Tosbikanasi Güzel anneler merhaba. Oğlum 8 ay 14 günlük bugün kontrolde bingildaginin kapanmadigini daha genişlik olduğunu söyledi doktor. 9 aylık olunca tomografisi çekilsin dedi. Böyle sorunla karsilasan oldu mu daha önce
Ucansupurge Tosbikanasi Normalde ne zaman kapaniyormus ki. Benim kizda 8,5 aylık bingildagi hala açık.
Karpuzadam1 Tosbikanasi benim oglum 2 yaşına 4 ay kala kapandi doktora her gittigimde sordum. 2 yaşına kadar zamani var her cocugun gelisimi farkli dedi. Yinede d vitamini testi istedi normal çıktı 2 yaşına az kala kapandi.
Tosbikanasi Ucansupurge ben 1 yaş diye biliyordum Dojtor öyle diyince ister istemez şüphe ettim ama normalmiş 😊
Tosbikanasi Dondurmalikahve Bende 1 yaşına kadar biliyordum doktor öyle diyince ister istemez Bi şüpheye düştüm. Teşekkür ederim ♡❤
Tosbikanasi Karpuzadam1 İyi bari normalse içim rahatladı evet bizde sordu D vitaminini. Teşekkür ederim cevabınız için ♥️
Bmaidil12 Tosbikanasi benm ilk cocugumun bıngıldağı 14 aylıkken falan kapandı diye hatırlıyorum herhangi bi problem yasamadık doktor cok normal demişti
Tosbikanasi Bmaidil12 Evet bizde öyle korkulacak bir şey dedi ben sordum yinede buradaki annelerde sormak istedim teşekkür ederim 🤗