Annesininprensesi Dişim çok kötü ağrıyor morfin süt e geçiyor mu ? Diş tedavisi olan var mı aranızda?
deletedmom2200 Annesininprensesi canım yalnızca parasetamol veriyorlar maalesef güçlü ağırı kesici içtiğinde ya da morfin olduğunda o gün emzirmemen
NazlnrTan Annesininprensesi canım ben de lohusayken çektim o ağrıyı. Kesin antibiyotik dedi doktor ama kullanmadım. Karanfil çiğnedim sarımsak koydum ağrıyan yere ve geçirdim tavsiye ederim.
deletedmom2200 Annesininprensesi morfin vuracaklarsa bana o gün emzirme sütünü sağ onu ver morfnin etkisi geçince tekrar emzirebilirsin demişlerdi canım
Annesininprensesi NazlnrTan geçiyor tekrar başlıyor canım tedavi olmam gerek çürümüş😢 hem de birkaç tane hamileyken kontrole gitmedim ilerledi benim genetik olarak içten çürüyor yoksa çok iyi bakıyorum sık sık kontrole giderdim hamileliğimde gitmedim
Meltemefe Karanfil yağı koymayı dene geçerse onla idare edebilirsin ama ben çektirdim dişimi giderken emzirdim sonra bi kere mama verdim. Çekimden 3 saat sonra emzirdim hiç bişey olmadı Allah şifa versin
GzdeDnerta Annesininprensesi ben çektirdim emzirmeden sagıp döktüm doktorda bir zararı Yok için rahat etsin istiyorsan öyle yap dedi
GzdeDnerta Annesininprensesi olmaz bizim cok yakın akrabamız diş hekimi yabancı olmadığı için bende güvenle verdim cok ta degldi sagdıgım süt azım sagdım okadar sende ck gelemiyorsa ver bişey olmaz ama doktora gittiğinde yinede eziriyorm diye belirt