494949 Merhaba anneler 6 aylık oğlum var süt ürünü ve yumurta alerjisi var ek gıdaya geçtik ama kahvaltıda ne vericem ve öğünlerde ne versem şaşırdım bu konuda yaşayıp tezrübesi olan varmı
Kubravera 494949 avokado , alerjik bebek pankek i , tuzsuz zeytin yediriyordum genelde. İnstagramda çok güzel sayfalar var böyle tarifler veren ❣️
cemre_-34 494949 meyve puresi verebilirsin meyve muhalebesi yapabilirsin alerji olmayan sebzeleri ogun olarak verebilirsin avokado pekmez karıştırıp verebilirsin sabahları bn öyle yapıyorum
mlkbykk 494949 yulaf unu, buğday unu, bebek irmiği ve hipp in alerjik bebeklerin için tahıllı maması var onlarla hazırlıyorum. İçine meyve ve sebze ekliyorum.
494949 Alerji bebe bisküvisi yapanınız varmı gerçekten zor bi süreç elimi neye atsam yasaklı içerik var yani kilo alımı durdu gibi kilo aldıran tarifleriniz varmı bide günde kaç defa emzirip ek gıda verdiniz
Kubravera 1Emine @bebegime_ekgida alerjikbebek Ekgida_anneleri Alerjikbebeginannesi Öne çıkanlara ekliyorlar genelde. Ara ara buralardan bakıyordum. Umarım işinize yarar