Tazeanne37 Bebeğim 22 günlük çok gazı var 1 aylık kontrolünden önce gaz damlası almaya karar verdim Sab simplex gaz damlası kullananlar olumlu olumsuz tecrübelerini yazabilir mi?
Letitbit Tazeanne37 3 ay kullandik,bence sihir gibi bisey.Kizima 5 damla veriyordum 1 dk icinde sakinlesiyordu
Ysm2019 Tazeanne37 hem oğlumda hem kızımda kullandım bence piyasadaki en iyi gaz ilacından biri kesinlikle tavsiye ederim
ikicocuklubirhayat2022 Tazeanne37 ben çok faydasını gördüm iki kızımda da, umarım size de faydası olur
Rivayetsahin Tazeanne37 ben kullanıyorum. Günde 3 sefer 10 damla seferinde. Memnunuzda iyi geldi kızıma.
Letitbit Tazeanne37 dr 3 kere 5 er damla seklinde verebilirsiniz demisti ama cok sukur tek seferde fayda görüyorduk biz.Tek atak oluyordu genelde o da akşamüstü.Sanci basladiginda veriyordum,hoop kesiodu sancıyi ağlamayı
Dmtsnr09 Çok iyi bir damla oğlumda cok rahat ettik ama kızım da yaramadı mamasına koyardım 10 damla flan
Dmtsnr09 Tazeanne37 eğer mama veriyosam sürekli 5 er damla koyardım ama ben hep emzirdim mamayı nadir verirdim. EmZiryorsanız aç karnına 5 damla verin sonra emzirin etkisini daha iyi görürsünüz
Tazeanne37 Letitbit emzirmeden önce verende varmış kafam karıştı atak zamanımı versem emzirmeden öncemi versem bilemedim benim bebeğim de kolik her akşam ıngaaa🥺
Letitbit Tazeanne37 yani o esnada emzirmek kimin aklinda🙂genelde verip oyle emzirmeye calisiodum ben. 1-2 yudum ancak emip uyuyodu kizim.Ben ilaclarin bos mideye verilmesini kendi adima uygun bulmuyorum ama bazen yapacak bisey olmuo maalesef
Aynisa Bana doktorum önerdi o damlayı ve emzirmeden önce yada emzirme arasinda 10 damla var dedi günde 4 kere verebilirsin dedi bilginiz olsun
Jdejcjeiremmxkdkxkd Tazeanne37 biz prematüre doğduk ve kolik çıktı günde 4 defa 15 damla verdi çocuk sakinleşti çok iyi
MyPrincessBaby_ Tazeanne37 sabah 15 damla gece yatmadan 15 damla veriyordum doğdugundan beri kullandık çok iyi geldi , doktorumuz günde 4 defa bile verebilirsin demişti ama ben 2 defa verdim
MyPrincessBaby_ Tazeanne37 gazı olduğunda direk agızdan veriyordum , 2. Aydan sonra mamasına katmaya basladım