tugbactlkya Kızlar 3 aylık kızım var sağlık ocağı kapalı saate denk geldim gitmeden calpol verdim ama şimdi uyuyor aşıyı vermeden tekrar veriyim mi calpolu etkisi geçmiş mıdır bir de e de veren var mı ben versem nolur
heymom__ tugbactlkya rota etkilemiyor öyle bebeği ates vs yapmadı yani bizde ben hiç vermedim bi verin aşıyı eğe huzursuz olursa verirsiniz bence
Sumeyraas tugbactlkya calpol vermenize gerek yok. Ağır bir aşı değil. Aşılardan sonra duruma göre vermek daha doğru.
Sumeyraas tugbactlkya biz hastanede yaptırmıştık . Hepsini içmesi lazım diye biliyorum deneyimli biri verse daha iyi olur. Hemen emzirmeyin mesela kusmasın.
heymom__ tugbactlkya biz kendi doktoruna götürdük o verdi eczaneden bizde almadık ama hastaneden verdiler onuda . Sadece 1-2 saat emzirme kusmasın dedi
aysnr0649 tugbactlkya biz de bugün rota ve menenjit aşılarını yaptırdık. Hemşire eve gidince vermemi söyledi. Ateş yapan rota değil menenjit aşısıymış.
motherthea tugbactlkya minicik minicik ağzına döküp memesini veriyor doktor hemen yutsun diye eğer yapabilirseniz zor değil ama tükürür yapamam derseniz doktor daha soğuk kanlı biz kıyamıyoruz falan ondan olmuyor
tugbactlkya motherthea emzirdikten sonra mı vereyim şimdi biraz emiyo oynuyo o sıra veririm oyuna devam kart gösterme felan sonra uyumak jsterse emzirip uyutsam kusar mi ki yoksa bekliyim mi 1 saat
Hly06 tugbactlkya agznin kenarindan damagina dogru yan cevirip emmesini sagladi hemşire bende aynisini yaptim. Bittikten sonra biraz daha yatmasını sağladım baska bisi yapmadim
burjuvaanne tugbactlkya calpol yada baska ilac vermeyin bebegin atesi olmadan . Huzursuzluktan baska pek atesi olmuyor zaten gecmis olsun