Zeynepnazinannesi Kullanan var mı ? Biz doktordan geldik kızım grip oldu bu ilacı verdiler memnun kaldınız mı ? Bu arada kızım 8 aylık
Denizmelisa Zeynepnazinannesi süper ilaç. Evde hep bulunduruyorum kızım hasta olacagına yakın ateş burun akma başlayınca hemen veriyorum 2-3 gün daha ilerlemeden atlatıyoruz.
Zeynepnazinannesi damlahira Bizde grip oldum hem dişle beraber geldi doktor bunu verdi bi tereddüt ettim
Zeynepnazinannesi bilgibulutu Onu bende biliyorum canım sadece iyi ilaç mı demek istedim ona göre kullanacaktım bi işe yaramıyorsa boşuna bebeğime vermeye gerek yok diye düşündüm ondan sordum
Zeynepnazinannesi Denizmelisa Bizde grip oldum hemde fena bir şekilde doktor bunu verdi kullanmakta tereddüt ettim de
Hohomoromu Zeynepnazinannesi genelde onu verrler zaten bundan sonra elinizde bulunsun iburamin zero - aferin -zaditen bunlarla cok sık karsılacaksnz hepsıde işe yarıyor 👍
Denizmelisa Birminikanne onu hiç bilmiyorum. Ben buzdolabında saklıyorum lazım olursa çıkıyorum sonra tekrar koyuyorum.
Meryemsare Bizde kullandık fakat prespektüsğnde 2 yaşının altındaki bebekler için kullanımı uygun değildir diyor kafamı karıştırdı