Acemiiiannee Merhabalar size bi sorum olucak araştırmalarda bişey olmuyor yazıyor kana ve süte karışan bişey olmadığı için 4 aylık bebeğim var buz lazere gitmek istiyorum aranızda emzirirken yaptıran varmı acaba
Sevo97 Acemiiiannee Annemin güzellik salonu var annemler hamile ve emziren bayanlara yapmıyolar ama bende merak ediyorım nedenini
Metemoms Acemiiiannee hamilelikten önce gidiyordum. Hamile olduğumu arayıp söyledim doğumdan 1 ay sonra devam ederiz dediler. Bebeğim 5 aylık oldu hala gidemedim. Cesaret edemedim nedense. Koltuk altına da atış yapılıyor. Ve süt kanalları ordan başlıyor. Emin olamadım. Ki zaten sezeryan dikisim kötü iyilesemedi hala.
Metemoms Acemiiiannee hamilelikten önce gidiyordum. Hamile olduğumu arayıp söyledim doğumdan 1 ay sonra devam ederiz dediler. Bebeğim 5 aylık oldu hala gidemedim. Cesaret edemedim nedense. Koltuk altına da atış yapılıyor. Ve süt kanalları ordan başlıyor. Emin olamadım. Ki zaten sezeryan dikisim kötü iyilesemedi hala.
Acemiiiannee Yalin teşekkürler int araştırdım banada mantıklı geliyor ama giden varmı acaba ne gibi sorun oldu veya olmadı onu merak ettim