Musam Kızlar çıldırmak üzereyim çevremdeki 10 aylık bebekler kek köfte vs yerken benim oglum pütürlü yemiyor napacam bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayıp düzelen var mı ? Cözüm yolunuz var mı?
Minisinannesiii Musam 13 aylık ne pankekler kekler denedim ısırıp geri atiyo milletin çocuğu eline alıp kendi yiyo bizde mi anormallik var anlamadim
mkeyh61 Musam eline ver kendi yesin mama sandalyesinin önüne koy kendi alsın hem oyalanır hem yer öyle öyle alışır benim oğlum pütürlü yemez diye ek gıdaya başladığımızdan beri püre şekli vermedim hiç şimdi çok şükür yiyor alışır illaki yemeye
burjoosphere 15 aylik ısırıp tüküren bir ogluşta bende var. Doktorumuz her çocuk blw ye uygun olmayabilir 2 yaşına kadar normal zorlamadan teklif etmeye devam edin dedi
watermelonlove Musam Ek gıda başında püre/sıvı çok mu tüketti süreciniz nasıl ilerledi ondan kaynaklı olabilir
watermelonlove Musam püre sürekli alınca böyle oluyor yavaştan alıştırın mesela 1 elma yiyecekse yarısını püre yarısını çatalla ezin karıştırın