Ballilokumumm Kızlar nasıl defedebilirim bunları ya her yerde karınca var öldürmek de istemiyorum ama nasıl olucak çok sinir bozucu evimi temizliyorum ama onlar yüzünden pis gibi geliyor 😭
Theanalik Ballilokumumm DDT diye bir toz var kokusundan rahatsız olup gelmiyorlar cok ise yariyor hemde ölmemiş oluyorlar geldikleri yeri tespit edip oraya birazcik dök hemen işe yarıyor ama dikkat et bebegin vardır temizle geri cok etkili bir tarım ilacı çünkü
bencorapkadiniyim Ben ne yaptıysam fayda etmedi en son eşim karınca 🐜 çıkan yerlere yapıştırıcı sürdü birdaha gelmedi.
Theanalik Ballilokumumm karıncalar yerse öldürür ama yemiyorlar kokusu rahatsız ediyor gelmiyorlar birdaha. Yine de ne yapmak istersen serbestsin karar senin
GezginPaNDa Ballilokumumm neler neler denedik care ilaçlamada. Hoppp ilacı yapıyorsun bitti gitti asla ilaç sınırını geçemiyorlar
pazartesisendromu Ballilokumumm sprey ilaçlardan sıktım salonda idi orası bitti mutfağa geçti bastı baya bakalım yine görünüyor bir kaç gün daha sıkar silerim geçer herhalde inşaallah
Yagmuralmila pazartesisendromu karıncalar her eve gelmez .. eviniz huzurlu ve temizse gelir .. 😊 karınca kumu işini görür bence
Nbm Bion hamam böceği ve karınca spreyi. Ben kesin çözümü bu spreyde buldum. Sıktığınız yere bir daha gelmiyorlar. Ben özellikle geldikleri yollara çok az sıkıyorum. Hepsi bu. İnşallah sizlere de faydası olur. Ben migrostan temin ediyorum
kereminannesiiiii Ballilokumumm ben ilaç aldım ziraaatciden sıktım öyle geçti çünkü başka bı şekilde geçmezdi milyon tane vardı akın etmişlerdi mutfağını şimdi bı tane bile yok
kereminannesiiiii Ballilokumumm ben ilaç aldım ziraaatciden sıktım öyle geçti çünkü başka bı şekilde geçmezdi milyon tane vardı akın etmişlerdi mutfağını şimdi bı tane bile yok