Deletedmom_32 Sabah 6:30 da kalkıyor 8:30 uykuya geçiyor sonra 12 de birdaha uyuyor sonra tekrar 3 te yine uyku en son akşam 5 yine uyur ve 8:30 da gece uykusuna geçmiş oluyor emmek için 2 kere kalkıyor gece 12 ve 3 arası normal mi 4 aylığız bu Arada
MelisaGoktugMommy Deletedmom_32 o aylarda gayet normal canim sonra uyumasi icin dua etceksin tadini cikar 🤣
161525 Deletedmom_32 5 ay 8 günlük oğlum onun da uyku düzeni böyle 4.ayda uyku meme mama reddi vardı şükür çözdük onları da
Yasem12 Benim bebeğimde öyleydi 4 aylık benimki de bu aralar uyumamak için direniyor gündüzleri gece çok uyanmaya başladı uyku gerilemesi heralde anlamadım
bambiii Deletedmom_32 çook normal benimkide öyleydi bikaç hafta önce. Şimdi 5 aylığız mumla arıyorum:( şimdi 3 , 4 saat uyanık kalıp max 1 saat uyuyor aksam uyku saati değişmedi ama bazen fazla uyandığı oluyor.
Yaren Deletedmom_32 biz de 4 ayligiz gece uykusu çok güzelmiş maşallah bizimki saat başı nerdeyse uyanıyor 8- 9 gibi uyuyor akşam ama sürekli uyanıyor emmiyor da uyanınca açlıktan desem ya emzik istiyor ya sallanmak
Eylulllllll Deletedmom_32 benimki ds günde 4 kez uyku yapar . Gece 2 uyanma ile bugün bir kez uyandı 😁😁
Yasem12 Eylulllllll 4 aylık mi uyku gerilemesinde neler yaptınız ben hala gündüz uykularını düzene sokamiyorum uykusu var uyumakta direniyor bir de 4 aylık bebekleri kaç saatte bir emziriyorsunuz