Duygu77 Bebeğim 5 ay 5 günlük destekli oturuyor mama sandalyesindede güzel sürüyor daha erken mi destekli oturtmak için neyapmalıyımm
Ayb Duygu77 belirli bir ay toktur bebekten beneğe değilir bebeğinizin kendi gelişim özellikleri ve hızı bunu belirleyecektir sevgiler
Duygu77 Minikom_35 ya kucak istiyor saniye durmuyor bende yoruluyorum bazen mama sandeylesinde uzun sereli değil ama 20 dk falan oturtuyor korktum sonra sorun olurmu diye güzel duruyor hoşuna gidiyor
ulkununannesi kız çocuklarını daha erken oturtmanın iyi geleceğini duymuştum. 4 aylikken kucagimda oturmayi seviyodu bebeğim
canyarim Benim bıcır 2 ay 22 günlük daha oturmak istiyor cimcime 🙈 bende oturtuyorum kucağımda yoksa çığlık basıyor ay kulağıma geldi biran sesi😂
Minikom_35 Duygu77 yok yok bişey olmaz korkma 😁benim kızım da öyleydi ne güzel işte oturuyor oturmak istiyor
[silindi] Duygu77 hayır canım benim oğlum şuan 5 ay 10 günlük nerdeyse desteksiz oturabiliyor doktor artık oturta bilirsin demişti 5 aylıkken muayene edince oturttu ve çok şaşırdı oturduğunu görünce böyle çocuk çok nadir felan dedi baya şaşırdı
Minikom_35 [silindi] evet benim kızım da öyleydi oturmayı çok severdi bu gelişimleri açısından olumlu birşey
Aslii123 Benim kızımda çok seviyor oturmayı 4 ay 3 günlük kucağımda oturuyor ama.daha destekli orurtmadim sanırım biraz erken