Kuzusuannesi Kizlar bebeğim ilk kez ek gıda denemelerine baslayacagim ama cam reddeden geçirince pütürlü kalıyor haliyle öğürüyor yemek istemiyor.. akışkan kıvamı tercih edicem ilk günlerde siz naail bu kıvamı yakaladınız örn. Tatlı patates vereceğim nasıl mama kıvamına getirebilirim ???
yusufmertmom Kuzusuannesi çatalla eziyordum yada cam rendede ezdim. Anne sütü veya mamayla sulandır istersen
TheBaby Kuzusuannesi Patatesi maması ile kıvamlayabilirsiniz. Haşlayın blendırdan geçirin. Mama ile kıvam verin. Bebelac gold herşeye eklenen bir mama ben kullanıyorum
2735 Kuzusuannesi çatalla ezince zaten baya yumuşak oluyor canım az bişey zeytinyağı koy hem kabız olmaz iyi pişir çok kolay ezilir
melegim71 Ben hic pure vermrdim blw yontemi gittim baya apartls kaynstmanizgerekiyor çatalla kolayca ezilmesi lazim
Kuzusuannesi Hanı böyle çorbamsi bir kıvam internette bakıyorum yok çatalla rendeyle eziyorum olmuyor damağında kalıyor, lüp lüp yutacağı bisey yani varsa böyle bir yöntem bekliyorum kizlar.
35izmir Kuzusuannesi patatesi haşla ez içine anne sütü koy durmadan ez hala içinde kalıyo diyosan tarhana çorbası ver birde yeni verdiğin herseyde öğürme vs gibi tepkiler oluyo zaten
BirAlparslanAnnesi Kuzusuannesi püre yapmayın. Nasıl başlarsanız öyle gider. Öğürmesi güzel bişe boğazında kalmaz refleksi gelişir. Çatalla ezip zeytinyağı ile açıp öyle verin elbet alışacaktır çok normal daha yeni tadım
Deletedmom_71 Kuzusuannesi ilk nasıl alışırsa oyle gider canim puturlu alistirmaya bak çatalla iyice ez ver
Yasemin38 Kuzusuannesi çatalla ezip sütünle hafif kıvamlaştırabilirsin canım. Öğürmesi kusması çiğneme ve yutma becerisi kazanmasında olabilecek durumlar endişe etme. Şuan zaten çay kaşığıyla versen anca