Sudee96 Uyurken çok fena kustu öyle başladı herşey babası hemen müdahale etti ama öyle böyle bi kusma değil sonra 2 kere daha kustu yine çok fazla birinde emzireyim dedim ememedi bile iki dk anca hemen kustu 5 aylık sabah doktora götüreceğim ama sabaha kadar ne yapabilirim :(
Yagmuralmila Sudee96 sabaha beklemeden acile götürseniz .. çocuk kusarak sıvı kaybetmesin.. 6 aydan küçük olduğu için evde müdahale edilmemeli bu durumlarda
Sudee96 Yagmuralmila ya öyle mi diyorsunuz bilemedim ki :( devlet hastanelerinin durumu çok fena salgın var ondan korktum
Yagmuralmila Sudee96 çocuk sıvı kaybetmesin die öneride bulundum.. tabi kâr zarar ilişkisine bakarsanız .. sıvı kaybetmesi kusmaninin kesilmemesi sonucu hastanede yatirabilirler.. eğer şu an devam etmiyorsa kusması besleniyorsa bekleyin tabi
Eliffatma0113 Sudee96 götür canım bende yarım saat oluyo geldim kızım çok kustu dayanamadım seninki küçük mutlaka götur
Gujeli Merhaba saat gece 1 de aynı şey başıma geldi uyurken kusmaya başladı bu saat oldu hala devam ediyor. Biz apar topar acile gittik geniz tıkanması varmış ondan kusuyormuş bi kaç gündür burnu da tıkalıydı açıyordum ama yetersiz kalmış burnunu temizlediler bende günde 10 kere burun temizliği yapacağım bir de boğaz spreyi verdi. Birimizden enfeksiyon kapmış. Kusma devam ettiği için nöbetteyim geçmiş olsun sizde ihmal etmeden acile götürün derim
Beyzaylc Bizde yaşamıştık bu sorunu, doktorumuz toz bir ilaç verdi sütün ile karıştır içir dedi, 2 günde geçti o kusması