meraklibiranne 1 yaşında hala 2 saate bir mama içmek için uyanıyor açlıktan değil alışkanlıktan bunu nasıl bıraktırabilirim
BirAlparslanAnnesi meraklibiranne gece 1 kere kalkması tamam ama 2 saatte bir kalkması normal değil. Doktoru ile paylaştınızmı bu durumu? Gündüz beslenmesi nasıl
Ahsenimveben meraklibiranne 18 ayligiz ayni dönemde kestim alışkanlık vardı uyanınca pış pis yaptım yattı alışmasın diye ilk te şu bile vermedim uyanınca pek bu seferde suya ali-şir dediler şimdi 1 kere arada kalkarsa kalkar dış dönemindeyiz şu aralar sıkıntılı gece ;(
Bfgm meraklibiranne yatarken mamayı biraz fazla vermeyi ve gün içinde aldığı besini arttırmayı denediniz mi ?
Rainnnn meraklibiranne biberon içiyor madem su ver canım aç olduğunu sanmıyorum maşallah kaç kilo o kadar beslenmeyle merak ettim yavru kuşu
OyaGny Ahsenimveben nasıl kestiniz acaba 16 aylık oğlum geceden sabaha kadar memede 😓😓 çöl yoruluyorum uyuduğumdan bile bişey anlamıyorum emmeden asla dalmıyor
Ahsenimveben OyaGny uyanınca 12 aylik ti pis pis deyip vermedim geri yatırdım yatağa popoya vurup pış pius dedim çok zorlamadı açıkçası beni
Ahsenimveben Bfgm gün içi normal 3 öğün ara öğün gece uyumadan once de süt a 101 milkino devam.sutunu veriyorum ya da yemekle beraber veriyorum tok uyuyor