Asil3434 Hero baby marka meyve püreleri ve sütlaç veriyorum oğluma sürekli değil tabi arada dışarı çıktıysak veya tatile gittiysek flan sağlıksız mı acaba bilgisi olan var mı
Zatilokumum Asil3434 hayır tabiki de verebilirsiniz sürekli olmamak şartı ile kendiniz de yapabilirsiniz evde ama aşırı gerekli durumda da kullanabilirsiniz güvenli şekilde 24 saat içinde tüketim yapın ama mutlaka
Elcinn Asil3434 bende başlamayı düşünüyordum şimdi burada yazılanları görünce bende arada kaçamak yapabilirim dışarı çıkınca filan
yusufmertmom Asil3434 bi doktorun eşi paylaşmıştı asla yedirmem onları içeriği hiç temiz değil diye. Onun yerine hipp markasını tercih edebilirsiniz
TalentedMom Asil3434 kendi yaptığım gibi olmaz tabi ki içerisinde koruyucular vsrr o kadar uzun süre kalmaz kendiniz yapıp yanınıza alsanız daha güzel olur ben hep kwndşm yaptım hazır hiç bir şey yedirmesim şimdi 2 yaşında ağzına sürmez artık😀
Asil3434 Kendim yapıyorum normal de ama istekli yemiyor hazır gibi. Bazen de hipp marka veriyorum bu arada.
Asil3434 Zatilokumum açıldıktan sonra mı 24 saat ben direk yediriyorum bi kere de bitiriyor üstünde tarihe de dikkat ediyorum