Adkut Hanımlar ilk kez babalar günü kutlayacak olanlar ne düşündünüz? Anlamlı ve kalıcı bir şey olsun istiyorum ben. Fikir paylaşalım
Busranur34 Adkut ben fotoğraflarıyla video yapmıştım bide hoşuna giden ihtiyacı olan bısey alabilirsiniz maça gitmeyi seviyorsa krampon ya da nüzik dinlemeyi seviyorsa nostalji radyosu vs yine bir fotoğraflarını telefon kılıfı yaptırabilirsiniz
Adaninannisi birprensannesi0208 eşim bana da son dakika bir çiçek alıp gelmiş önceden bir hediye düşünmesine çok kırıldım ama ben alacağım hem utansın hem de ben hediye almayı çok severim böyle özel günler de ☺️🌸
birprensannesi0208 Adaninannisi benimkide evimizin üst katında cicek besliyor gül felan ordan gül koparıp getirmişdi 🤷🏻♀️ Bende severim ama hediye bana alınsa daha cok severim 😀
Veragillerden Pasta yapacağım inşallah ellerimle, bir de çok istediği bir forma vardı onu alacağım. 😍 Kurban olduğum canımın ilk babalar günü… ❤️🥲
Yagmurssss1 Ben gümüş bilekliğe kızımızın saçından kızımızın ismini yazdırmayı düşünüyorum daha öncede kendi saçımdan yüzük yaptırmıştım çok hoşuna gitmişti