EslemEva_23 Arkadaş birşey sormak istiyorum daha önce eşimle tatile gittik ama kızımla ilk defa gidecez sorum şu kızım gece mutlaka süt içmeden uyumaz şimdi tatile gidersek sütü nerde nasıl ısıtacam bunu düşünüyorum bilgisi olan varsa yazar mı
Guneskiz48 EslemEva_23 gece yatmadan önce termosa sıcak su koyarsanız gece mamayi o sudan yapabilirsiniz ben evde o şekilde yapıyorum
Elifinannesiiiiiiiiii Odalarda ısıtıcı oluyor onunla ısıtabilirsiniz. Ya da küçük elektrikli cezvelerden alabilirsiniz yanınıza
MinikOsman EslemEva_23 kızınız çok küçük değilse yaz ayında ısıtmadan da verebilirsiniz. İçmeden 1 saat önce buzdolabından çıkarırsınız oda sıcaklığına gelir
sadeturkvatandasi EslemEva_23 yanınıza derin bir kase alın odadaki kettleda su kaynatın kaseye döküp biberonu içine oturtun o şekilde ısınır🤗
TwinsmomDA EslemEva_23 bana doktorum öyle yapmamı söylemişti sadece süt verme diye ben öyle başladım sulandırarak vermeye o yüzden ısıtmaya ihtiyaç duymadım hep sıcak suyla ılıtıp verdim
EslemEva_23 TwinsmomDA ben normalde direk süt veririm ama tatildeyken böyle yapabiliriz bizi idare eder diye düşünüyorum