Melekadatzn 4 aylık bebeğim 5-6 gün oldu kaka yapmıyor. Ağlaması ıkınması ya da kendini zorlaması yok gazını çıkarıyor ama kaka yapmıyor ne yapmalıyım. Uyarılarıda yapmak istemiyorum sürekli ona alışmaması için doktora gitmeli miyim ?
Bulutttum Melekadatzn Gliserin gansuc fitil Dörtte bir verebilirsin demişti doktorumuz bize bir hafta falan yapmazsa verebilirsin diye ama siz genede bir kendi doktorunuza danışın
Bulutttum Melekadatzn ama bizimki mamayla besleniyor tek anne sütüyle besleniyorsa belki normaldir sizinki
Elcinn Melekadatzn benimde kızım öyle di doktor 10 gün de yapmaya bilir dedi eger bebekte rahatsızlık ağlama huysuzluk yoksa hiç bişey yapmayalım dedi ama ben mama veriyorum arada içine zeytin yağı biraz çok degil bi çay kaşığını doldurmıcak kadar veriyordum
Ggamze25 10 gun kadar normal anne sutu aliyorsa zeytinyagi verebilirsini ben bacak egzersizleri yaptirip karnını ovalıyorudum yapıyordu
Melekadatzn 1 çay kaşığı zeytinyağ verdim karnına masaj falan yaptım yine yapmadı 🤦♀️ Sadece anne sütü alıyor evet. Yani zeytinyağ işe yaramadı
Gazme Melekadatzn hiçbir şey yapmanıza gerek yok anne sütü aldığı ıcın 15 güne kadar yapmama durumu var.bızımde aynı sekıldeydı 10.gün yaptıgıda oldu.Demir ilacı kullanıyorsanız onuda degıstırın oda farketmıstı bızde.