Mervea Hanımlar oğlum uykuda kusmaya başladı allahtan yanımda uyuyordu üstüne ishal sabahta ishalli kaka yapmıştı akşam mukuslu kaka yaptı şimdi gene ishal hastaneye götürsem mi sabahı mı beklesem sıvı kaybı olur mu bilemedim kusması ishali kötü kokuyor
Nyles2019 Mervea tabiki. Gidin benim bebeğim de enfeksiyon geçirdi kusma vardı ishal yoktu ama hemen acile gittik serum takıldı hastanede müşade altında kaldık. Havalar sıcak su kaybı olur bence beklemeden hemen gidin.
Scanli Bizde dun acile gittik. 4 aylik kizim. 3 gudur ishaldi. Kanli ishale cevirdi. Antibiyotik verdi doktor ama iciremiyorum kusiyor npcam bilemedim 😔
Mervea MayneymisAltintop Scanli Bende kusma ishal devam edince acile gittim kan kaka idrar tüm tahlillere bakıldı temiz Hiçbirşey anlamadım doktor besin zehirlenmesi olabilir diyo salgında varmış bakalım inş daha çok ilerlemez
MayneymisAltintop Salgın varmış sanırım. Bizde iki gündür ateş ishal gidiyorduk bu sabah su gibi kusmada eklendi. Dün götürdük enfeksiyon falan çıkmadı. Ne olacak bilemiyorum 😔 sürekli su verip emziriyorum.
Mervea MayneymisAltintop oğlum ağzına birşey sürmüyo bende zorlamak istemiyorum suyu veriyorum zorla ne yemek yapsam bilemedim
Mervea Nyles2019 gittikte testler hepsi temiz çıktı gecedendir hiçbirşey yediremiyorum arada su ve süt içiyor o kadar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
israks Mervea temiz cikiyor tahliller males3f ama nasil birseyse kusma ve ishal var bende cozemdim ametik veririler buyuk ishtimaller kac oldun kusmasi 10 u gectimi mesela
Scanli Balannesi Sütüme karistiriyorum ama doktor saf verirseniz daha etkili dedi. Kusuyor cocugum yapacak bisey yok. Sute karistirmaya devam edeceğim.
Mervea Miniginannesi götürdüm evet salgın varmış test yapıldı herşey temiz antibiyotiğe gerek duymadık çok şükür bugün biraz daha iyi ama iştah tamamen kesildi hiçbirşey yediremiyorum
Scanli Mervea anneden cocuga bulasmasi normal ama cocultan bulasmasi rota virusu belirtisi olabilirmis. Bi tahlil yaptirin yoktur inşallah merve hanim.