Prensesannesi1-1 Başlangıçta ne gibi önerileriniz olur ? 24 aylık olduk bugün başlıyım dedim ama 1 günde 1 makine çamaşır doldurdu saolsun 10 seferde 2 defa anca yakaladık çişi hep böyle mi gider hazır değil mi bilen varsa söylesin lütfen
Cheddar Prensesannesi1-1 kızım 32″aylıkken başlamıştım 1 haftada öğrendi günde 1-2 kere kaza oluyodu onun dışında sticker yapıştırma sayesinde wc işini sevdi onu tavsiye edebilirim
Alerjikkoala Prensesannesi1-1 Ben mi yazdım dedim ya :D :D bugün başladık oğlum 27 aylık anlattığınızın fazlası var eksiği yok
birbenbirbebegim Prensesannesi1-1 Bebeğiniz hazır değilse kendinizi yormuş olursunuz. Makat kasları sinirleri geliştikçe kakasını, çişini yaptığını hisseder size belli eder. Görümcem iki kere uğraştı 3.5 yaşında öğrendi. Çocuk hazır olmadan başlayınca maalesef ki anne çok yıpranıyor
Rojdaa Prensesannesi1-1 Valla canım ben şunu anladım ki çok sabır gerektiren bir süreç bizim 15 gün kadar oldu ve daha yeni yeni söylüyor tuvaletini ilk 10 gün hep kaçırdı şimdi söylüyor şükür ama tabi yine kaçırıyor
Prensesannesi1-1 Cheddar peki alıştırma külodu kullandınız mı ben altının ıslak kalması ve üşütmesinden de tedirginim açıkçası evet sticker fikri güzelmiş benimki de çok seviyor deneyebilirim teşekkürler
Prensesannesi1-1 Alerjikkoala ben de yaza denk gelsin sonrası 3 yaşa denk gelir diye başlıyım dedim ama çok yıpratıcı bir gün oldu bıraksam mı diyorm 😃
Cheddar Prensesannesi1-1 yok hayır normal külot giydirdim havalar iyi zaten artık. Hemen yıkayıp kurularsınız. Gece de altına hasta bezi serdim
Munisee Ben de basladm 3.gundeyiz geceleri daha hic yakalayamadik hep ustunu islatip soyluyor otursa bile lazimliga kalkip ayakta yapiyor
Alerjikkoala Munisee gece ne kadar arayla kaldırıyorsunuz bi de gece tuvalete götürürken uykusu açılacak diye çok korkuyorum da
Prensesannesi1-1 Alerjikkoala benim bugün de pek iç açıcı geçmedi 3 hafta ara vermeye geçtim umarım siz başarmışsınızdır
Alerjikkoala Prensesannesi1-1 4. günden selam ederim hala kakayı altına yapıyor. Yarım saatte bir çişe götürüyorum 2 kere yaparsa 5-6 kere üstüne yapıyor. Moraller bozuk kısacası :D