Tatlican 1234___ En iyisi varsa harcamak aslında kardesim bize parayi mezarami gotureceksiniz diyor🙈🙈
dygusalmom97 1234___ En önemli şey hafıza ne model alırsanız alın hafıza yüksek olsun 64gb asla almayın mesela benim sadece fotoğraflar 70 gb Ben 11 eşim 12 kullanıyoruz memnunum 11-12 arasında hiçbir fark yok diyebilirim
Derya2867 anataraf1leoparbenim teknosadan almıştım arka cami başka bir telefoncuda yaptırıp öyle kullanıyorum ezik kısmı yapılamadı malesef öyle kaldı ve çok pişman oldum hem kasko hem sigortalıydı
1234___ Krdlnmasal 1prenses1anne minikbirprensannesi merveyyoruuk Kızlar Apple 13 pro aldım ama gmail hesabı orada kuramuyorum, internette baktım hiç bir şey anlamadım 🤷 bi yardımcı olsanız şu bacınıza ☺️
merveyyoruuk 1234___ İcloud hesabını direk geçireceksin bebişim şifresini falan unuttuysan tabi hapı yuttun😁
minikbirprensannesi 1234___ Önceden İPhone kullandıysan icloud hesabını otomatik olarak algılar zaten ama daha icloud hesabın yoksa yeni açacaksın canım hayırlı olsun 🌺
1prenses1anne 1234___ kullannamazsın dıye bılıyorum iCloud açman gerek çünkü maıller fılan hep ıcloud gelıyor parolalar fılan uygulama ındırkrn bıle soruyor
Noname21 1234___ iphone bence çok boş bir telefon ya . Xiaomi yada note lar daha güzel geliyor bana. Benim eski telefon note 5 di çok memnundum zaten her telefonun ömrü garanti süresi kadar. Sonra bozuluyor nedense
1prenses1anne 1234___ maıl bır uygulama var oraya bır bak ıcloud açılmış mı açıksa doğrulama gelmısmı