OnurToprak Rota ve menenjıt ilk doz yapıldı:( oğlumun şuan atesı 38 .. calpol verdım :( duser dımı cok endıselıyım tavsıye verın lütfen🙏🏻
Baharaytekin OnurToprak düşer mutlaka sabaha kdr hastalıktan degıl sonucta asıdan o yuzden kendınızı uzmeyın ama nacızane tavsıye dier dozlarda aşı sonrası verim derım ateşi yukselmeden , düşücektir rahat olun ama kontrolu de elden bırakmayın, sevgıler
durupelin OnurToprak geçer cnm.kormka bende 38,3 görmüştüm ağır bi aşı sürekli kontrol et ateşini ve ateş düşürücü zamanında ver 72 saat dolana kadar
mavisinannesi17 OnurToprak canım ben aşıya gitmeden yarım saat önce calpol veriyorum ateşi olmuyo çok şükür diğer aşılarına gitmeden sende ver artık altı saatte bir verebilirsin bir saatte bir sürekli ateşini ölç bebeklerde ateş çok oynuyor geçmiş olsun Allah şifa versin🙏
[silindi] OnurToprak bızımde 2 gun atesı olmustu calpol verdıysenız duser korkmayın ama ben fıtıl kullanmıstım daha rahatlatmıstı
[silindi] Baharaytekin bu ay 4. Ay asısı vuruldu hemsıreye gelmeden ates dusurucu versemıydım dedım vermeyın dedı. Bagısıklık kazanıyomus atesı olunca hastalıklara karsı dırenclı oluyomus guya🙄kımılerı de onceden verın dıyor anlamadım gıttı
Maria123 Baharaytekin biz vuöa günğ olduk aşı üçüncü günümiz ateşi geçmedi sadece dinip tekrar dan çıkıyor. Dinmesinide ben sağlıyprum ilaçlarla soğuk uygulama ile yada herywrini yıkıyorum ılık suyla
OnurToprak mavisinannesi17 allah razı olsun.. tecrubesizlik:( gozume uyku gırmıyor bu ası bıraz agırmıs halsız falan gorunce üzülüyor ınsan. 38 hala atesı.
Gzdbrkr Soguk bez yapın alnına benimde ağlık 4 ay asisi sonra 38.4 dj çok üşümeden alnına ellerine soğuk kppmres yaptim saat basinolctum sizde ölçün çok yükselmeden 36.4 36.5 olsun demitmsti ebeye mesaj atmıştım hemen
OnurToprak [silindi] bızede fitil vermıstı ancak oğlum uygulamada cok agladı. Bırde hep dısarı attı kaka yaptı. Ins duser🙏🏻
OnurToprak [silindi] bızede fitil vermıstı ancak oğlum uygulamada cok agladı. Bırde hep dısarı attı kaka yaptı. Ins duser🙏🏻
Baharaytekin [silindi] benım doktorum dier aşılarda olursa ver dıo ama menenjit asısı bıraz daha ağır olmadan ver demıstı işte her uzManın goruşü farklı 🤷🏼♀️
[silindi] OnurToprak onu da sordum koyar koymaz kaka yaptı dedım ılacın etkısı olur mu kı dedım yenılemenız lazım dedı anında olduysa