Momsbabyy Cansuatlas35 Ben kullanıyorum Ama ne sıklıkla vereceğiniz ayına göre ve bebeğinizin ne kadar içtiğine göre değişir. Benim oğlum 240ml içiyor 4 saatte bir veriyorum eğer uyuduysa 5 saati buluyor
Sebusebu Cansuatlas35 benim kızım 4 bucuk aylık 4 saatte bir 120 ml içiyor aralarda emziriyorum. Eğer emzirmeseydım tahminim 150 ml içerdi
Cansuatlas35 Momsbabyy 6 aylık genelde 90 içiyor bazen 120 2.5 saatle 3 arası yiyor golden goatta öyleydi bebelac bugün geçtim bakalım gece nasıl olacak
Turunckafam TosbiginnnAnnesii kızım Bebelac kullanıyor düşük doğum agirligi şuan mamayla sınırda dedi doktorumuz bence şuana kadar kullandığım en iyisi 🌺
Momsbabyy TosbiginnnAnnesii 5 aylık bebeğim. Deneyin derim ben şimdi ne desem yanlış olur her mama her bebeğe yaramıyor biz memnunuz kilo konusunda vs sorunumuz yok gayet güzel kilo aldırıyor🙏🏻🧿
Momsbabyy Cansuatlas35 Denediniz mi nasıl oldu? Birde doyuyor mu 90 ml mamayla? 90 ml mamayı oğlum 1 aylıkken içiyordu da şaşırdım o yüzden soruyorum. Şuan 5 aylık 240 ml içiyor
Cansuatlas35 Momsbabyy maşallah 90 cc 120 arası içiyor begendi tadını ama tam geçmedim elimde açık golden goat vardı onu kullanıyorum şuan