bahardonmez Ben cuzdan saat bileklik parfum bugune kadar ust vs hediye aldim. Ama ilk babalar gunu ne alicam bilemiyorum. Fikir olsun☺️
Gizemlim bahardonmez o anneler gununde bana bisey almadi hatta kutlamadi bile 🤷🏽♀️ ama ben onun gibi dusuncesiz degilim 😊 pijama tamimina ihtiyaci vardi onu alicam😊 belki utanir bana oyle yaptigi icin
anayimbenn bahardonmez o beni kahvaltıya götürdü bende onu götürürüm 3 kişilik bir aile keyfisi yaparız
bahardonmez Gizemlim vaaaay almamasina kutlamamasina ragmen belki de diger senelere yol yapmis olursunuz. Buarada pijama takimi coook mantikli☺️
Gizemlim bahardonmez haha bide dogum gunumede az kaldi utanir belki guzel bi hediye secer ben hediyemi alip duygusal bi konusma yapiyim hahaha😀😀
MelikeBade @bahardonmez ilk babalar gunu oldugu için biraz anlamlı olsun istedim bebeğimin 1 tutamcık saçını feda edip tesbih yaptırmak istıyorum ve arastırıyorum😁
bahardonmez MelikeBade yaa ustunde tasicagi busey birde bebeginin saci babalar gunu icin bencede cok anlamli❤️
Linoskosu MelikeBade bende aynı şeyi düşünmüştüm veya yüzükte yapıyorlar iletişimde kalalım lütfen bulduğunuz bi yer var mı 🤔
MelikeBade @Linoskosu aylar önce bir site bulmustum o zamanlar sık sık karsıma boyle sıteler cıkıyordu akıllı telefonlar işte😁şimdi karar verdim bir türlü bulamıyorum o siteleri evet sizde bulursanız banada haber verin lütfennnnn🙏♥️
Balbocegi MelikeBade merhabalar. Bu sayfa yapıyor https://instagram.com/forevermilktr?igshid=YmMyMTA2M2Y=
MelikeBade @Linoskosu bulamazsam alanya da yaşıyorum yapan bı yer varmıs burada oraya sorucam inşallah
Honki_Ponki bahardonmez hiç birşey düşünmüyorum bizim varlığımız onun için bir hediye der her zaman kendileri😍🤗