Feyekum Oğlum 3 yasinds hareketli baya benim.yasim.da 25 ne kadar geç o kadar 9yi diyorum.siz de durumlar
mertalibrother Feyekum benımde 2 yaşında oglum var bende 25 yaşındayım baya hareketli oglum , ikinci cocuga bakıcak enerjim yok ama kardeşi olsun istiyorum ne kadar geç yaparsam benim için okadar zor olucak biliyorum yaşım daha ilerlemeden ıkıncı yapmak mantıklı geliyor ama o enerjimi bir yakalarsam 👌🏻🙏
YgmrEla Feyekum 29 yaşında ilk kızımı doğurdum. Şimdi 37 yaşındayım 2,5 aylık bir bebeğim var. Yani ne desem ki😂 bana kalsa bir kaç yıl daha beklerdim 😂😂
Uzaymekiii Feyekum 4 yaşında kızım 7 aylık oğlum var 32 yaşındayım bazen diyorum ki iyiki olmuş yoksa birkaç sene sonra istemezdim kesin bazen de diyorum keşke biraz bekleseymişim çok yoruluyorum😂 ama allah onlara can sağlığı versin evlattan kimse pişman olmaz🙏🏼
ard_ary_1308 Feyekum oğlum 1 ay sonra dokuz yaşına girecek💙 kızım 16 aylık 🌼 yaşım 33 .. tavsiyem otuzu geçirmeden doğurun yaş ilerledikçe hamilelik te zor oluyor taşıması 🙄
Roseses Kızım 3,5 yaşında, ben 32 yaşındayım, büyük konuşmak istemiyorum ama bir daha bebek düşünmüyorum şu şartlar altında yaşım 36 yı geçmeden bir yerlerden gömü falan bulursak tabi şakdanak doğururum o ayrı 😂😂😂