Arii 4 aylığız ve sünnet olduk bugün oğlum ağladı ben ağladım çok kötüydüm ki hala öyleyim oğlumda öyle :( kaç güne iyileşir bilgisi olan var mı
Rustemoz33 Arii bize bol bol furacin krem sür demişti öyle çok çabuk iyileşiyor 1 haftada biter inşallah 4-5 kutu bitirdim ben
Sedaahmet Arii ben ilk gece calpol vermistim .gece rahat uyumuştu. 3 aylikken olduk bizde sünnet. 2gün sonra 4 aylik olacaz 😊 1.haftada iyileşti bizimki. Her alt değistirmede ben kremini sürdüm. Halada sürüyorum krem bitene kadar 😂
ZMzehra Arii canım benim bebeğim de 3 ay 23 günlük cuma günü oldu sünnet. Benimki de baya ağladı ilk gün çok zor geçti ağladı hep. Ama dün biraz daha iyiydi sadece doktorun günde 4-5 kez sürmemi söylediği kremi sürerken sıkıntı yaşıyoruz baya ağlıyor ama pipisine üflüyorum ve kucağımda sakinleştiriyorum yaptıran arkadaşlarımın söylediği 3 güne acısı geçiyormuş.
Bartununannesi Arii ilk gün bizimde zor gecti, hic gecmicek sandım, pisman oldum,onunla beraber agladim hatta. Ama o geceyi atlatinca ertesi gune biseyi kalmadi. Cok cabuk toparliyorlar
Tulker_erm_34 Bende sizin gibiydim bebeğim ağladı ben ağladım ama çok şükür çabuk iyileşti size doktor merhem verdi mi?
Deyaat En geç 1 haftaya iyileşir 2 aylık oğlumu yaptırdım geçen hafta kontrole goturdum bugün iyilesmis
Tulker_erm_34 Arii Doktor bize thiocilline merhem verdi günde üç defa sür dedi elimi sürmeden üzerine sıktım dikişler bir hafta da falan düştü çabuk iyileşti çok şükür