gmzeekk Oğlum 4 aylık sağlık ocağı kan damlası verdi ama çoğu önermiyor kullanmayı, kullanan var mı ya da özel olarak aldığınız kan damlası var mı ?
Nazlican gmzeekk ocean kullanıyorum Medikal ile görüştüm sağlık ocagının verdiğini tavsiye etmedi ocean bulabilirsen al dedi içerik olarak temizmiş bizde onu aldık
denizkizi_ gmzeekk merhaba doktorumuz bize kan damlasını özel verdi sağlık ocağının verdiğini önermedi . Bestiron damla kullanıyorum
Zekiye_123 gmzeekk bende bugün gittim doktora. Sağlık ocağının verdiklerini genel olarak baktığımda hiç kimse memnun kalmamış nerdeyse. Bizim çocuk doktorumuz Bestiron damla almamızı söyledi bugün. 1 hafta sonra başlayacakmışız internetten baktığımda içeriği hem temizmiş hemde çok kişi bilmiyormuş fiyatı da pahalıymış biraz alıp deneyeceğim
Zeyzeyno gmzeekk sağlık ocağının verdiği hiç bir şeyi kullanmamızı önermedi doktorumuz kan ilacımız BESTİRON D vitamini olarak da wellcare kullanıyoruz
Zekiye_123 denizkizi_ Tamda onu yazdım 😂 ne zamandır kullanıyorsunuz? Kan damlaları genelde kabız yada gaz sancısı yapıyormuş sizde oldu mu öyle bir durum ?
denizkizi_ Zekiye_123 eczaneden en son 110 TL almıştım internetten de alan var ama o tür damla vs internetten almıyorum içime sinmiyor bence eczaneden alın derim
denizkizi_ Zekiye_123 biz kan damlasına yanlış olmasın 3. Aydan sonra mı başladık inanın unuttum 🤷🏼♀️😅 zaten doktor söylüyor başlarken 😇 kabızlık vs hiçbir sorun olmadı çok şükür 😊
Zekiye_123 denizkizi_ bende eczaneden alırım internetten bu tür şeyler orijinal mi değil mi bilemeyiz biraz fazla para veririm en azından içim rahat olur diye düşünüyorum
Umutunannesi_65 gmzeekk ferrum kullanıyorum eczaneden aldım başta 5 damla veriyordum kabiz yaptı doktumuza söyledim kullanmayı bırakma dedi çok iyi bi vitamin dedi. 3 damla ver dedi kabiz olursa başka bi tane yazacaktı çok şükür kabiz olmadı artık