Bilgearya_0402 Ucansupurge burada size katılıyorum. Benim kızım ilk doğdun da ekmek koymuşlar kuran bide sarımsak sözde koruyormuş hurafe diyorum sen ne bilirsin ulan ekmeğin yattı yerde ne işi var diyorum . Eskiler bilmiyor ama konuşuyor
gazelvecinar Bilgearya_0402 5 aylıkken beri kullanıyoruz 8 aylık şuan iyi oynuyor geziyor evin içinde 😊
Melike-Alya Bilgearya_0402 6 aylık olduğundan beri kullanıyorum tek olduğum için elim ayağım oldu şuan 11 aylığız durmuyo içinden çıkıyo ama yinede koyuyorum
Bilgearya_0402 Melike-Alya parlamak uçlarına basmıyor mu bide doktorların demesine göre en çok beyin travması yürütec den oluyormuş
Melike-Alya Bilgearya_0402 ara ara basıyo parmak uçlarına .beyin travmasıyla ne alakası varmışki anlayamadım yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum🥰
Eminos Bilgearya_0402 iki oglumda da yurutec kullandim yurumeye yardimci olsun diye almadim sadece yanimda dolassin diye bindirdim kisa sureli
Bilgearya_0402 Melike-Alya elleriyle birşey Atarken kafasına gele bilirmiş bide kalça çıklığı ola bilirmiş
Melisammmmmm Bilgearya_0402 Valla bende aldım o kadarda iyi yaptım ki içine koyuyorum eğlenen eğlenen geziyor evde