ElifmNaz Bebeğim 3 ay 18 günlük huzursuzdu 2 gündür sağlık ocağına gittik gazı varmış çok bağırsaklarında muayene ederken ağladı çocuğum bide üst diş etleri baya şişmiş dedi doktor Gaz için metsil gaz damlası yazdı kullanan var mı iyi geldi mi ?
Deletedmom_61 ElifmNaz canım büyümüş aslında bebeğim azalır korkma nurse harveys kullandım ben çok faydasını gördüm bide emiyorsa eğer kimyon iç kendin
Nazlican ElifmNaz Evet bize iyi geldi ama sonra yurtdışından lefax getirttim İçerik olarak daha güvenilir diye ki o daha iyi geldi
Aselikoommm ElifmNaz metsil ve biogaia birlikte kullan canım daha çok faydasını görürsün biogaia bağırsak düzenliyor aynı zamanda
Deletedmom_61 ElifmNaz bazıları bebeklerine iciriyor kimyonlu ama ben yapmadım yapan çok duydum çok zor evet bende çok çektim gazdan
Deletedmom_28 ElifmNaz Bende gaz, ilacını bıraktım sadece masaj yapıyorm çünkü hiç bi gaz damlası masaj, kadar iyi gelmiyor artık spaya götürmüştük oglumu orda hemşirelerin yaptığı gaz masajı gibi yapıyorm cok rahatlıkla cıkarıyor
Nazlican ElifmNaz Ben düzenli kullanmadım çünkü çok gazlı bi bebeğim yok Sadece bi gece acillik olduk ondan sonra getirttim 40 ı çıkmamıstı o zaman Ama 3 ay a kadar ara ara verdim gene Şuan 5 aylıgız bi şişeyi bitiremedik henüz öyle diyim ki vermiyorum zaten artık O zaman 5 kutu yollamıstı teyzem istiyorsanız özelden yazın bi kutuyu yollayayım size içinize sinerse açılmamış duruyor kenarda
ElifmNaz Nazlican Metsil ile başlayayım eğer fayda görmesem size yazacağım çok incesiniz teşekkür ederim
ElifmNaz Deletedmom_28 bisisklet hareketi saat yönünde masaj gibi diyorsunuz heralde YouTube de vardı onu yapıyordum bi aralar
Nazlican ElifmNaz rica ederim bebişler iyi olsun da 🎀 adresi paylaşmanız yeter baska bir şey e lüzum yok