CankizimRavzam busesue koy köşede dursun biraz daha biriktirip altın alırsın bence nakitin hep olsun ❣️
serayurtsever_ busesue altın olmaz yani gram altının yarısı da çıkmış ama yaptığına değmez şimdi. Dolar da bi yükseliyor bi düşüyor hiç belli olmaz ne olacağı. Ye gitsin parayı 😂
Yesillerdeneda Ah guzuuum onla ne yaparsan yap, bu devirde bir hiç olmuş o para. Uzun vadeli düşünürseniz altına yatırın
Kubra3525 serayurtsever_ haahha benim kafa kenarda para olunca nasıl yemeliyim diye düşünüyorum bitince kafam rahatlıyor 😂😂
Duyulurum busesue 20 sterlin yapin cüzdanın derinliklerinde dursun. Lazım olduğunda kullanılmak için. Normal para olarak dursa harcanır ama o şekilde yıllarca durabiliyor :) Benim 4 yıldır falan böyle duruyor Hiç dokunmadım çok şükür 😅 ama normalde 500 lira zaten su gibi akıp gider
ebolyk busesue Canım valla bi ihtiyacın varsa onu al artık o da bi yatırım yarın daha pahalı olcak çünkü
Kuzusuannesi busesue yanlış anlama canım ama değmez bile dövizciye gittiğine öylesi degersizlesti artik Tr parası:(( eşini al bir akşam yemeğe götür… aklında kalacağına karnında kalsin