Nil-Mila Merhaba anneler var mı aranızda benim gibi manikür pediküre ojeye düşkün olan bana marka önerebilirmisiniz evde kendim yapmak istiyorum kuaföre para dökmek istemiyorum 🥰
Thesra Nil-Mila Törpü yapmayı sevmiyorum kuaför malzemesi satan yerlerden solingen marka pens almıştım bir de törpü hem etlerimi kaldırıyprum hem ittiriyorum onunla sonra da pensle temizliyorum mis😍
meryemm_demir NaimeYilmaz İnternetteki fiyatları çok uçuk 😁 toptan satış yapan kozmatikçilerde tek parça olarak çok uyguna toplayabilirsiniz mesela istanbulda oturanlar için Avcılarda Deniz kozmetik var 👍🏻🌸
GmzSnn Merhaba ben uzman olarak bu işle meşgulüm kesinlikle titanium pens seçin ayrıca törpüyü çelik törpü kullanın diğerleri tırnaklarınızı kıracaktır 🙊
GmzSnn Deletedmom266 kozmetikten aldı heralde genelde orda satılıyo o markalar iş görür ama uzun süre kullanamazsın senesi dolmadan ölür o
Sultanindevasi Solingen cobalt marka et ve tırnak pensi al ama aldığın yer mümkünse bileylesin tekrar bunu tabi gratis gibi yerler yapmaz toptan kuaför malzemeleri satan bir yer yapar oradan al ve törpüyü çelik al cam çöp
GmzSnn mustafam4906 onun farklı alanı war mesela minik nasırları törpüleyebilirsin weya tırnağın kenarında kopardığın et parçalarını temizleyip takılmasın diye oraları törpüleyebilirsin acryl yapanlar tırnağa kullanıyolar ama o hassasiyet yüzünden tırnakların inceyse kullan yani kullanılmaz diye bişey yok ama en gerçeği çelik törpü 💆🏻♀️ Bi şirket wardı gentlemen diye o törpüyü bulamıyorum keşke bulabilsem artık üretmiyomuş