Aysegullllho Kızlar altın düşer mi dahadamı yükselir ekonomist tanıdığı olan varmı,çok altın borcumuz var kafayı yemek üzereyiz
Defneninannesi1108 Aysegullllho Altin dolarla beraber cikiyor. Ve dolarda dahada cikacak deniliyor yil sonu yine 18 diyorlar. Siz imkan oldukca alin Valla.
Gokcennderenn Aysegullllho eşim bitcoin oynuyor altını da takıp ediyor bağlantısı var sanırım yükselecek dedi. Benim ki düz mantık yaz geldikçe altın yükselir hep
oksitosin Aysegullllho düğün sezonu olduğu için talep artacak ve altın yükselecek diyorlar, enflasyon da cabası tabii.
serayurtsever_ Aysegullllho geçen Pazartesi yaptım kızımın bayram parasıyla çeyrek. İki günde 40 lira arttı. Hiç belli olmuyor
Aysegullllho Defneninannesi1108 imkan var gibide yok gibide çok karşık biz borç aldığımız altını 3175 bozduk şuan alisi 6500 TL borç parada vermiyor kimse herk3s altın olarak al diyor borcu o yüzden kaldık boyle
Aysegullllho Gokcennderenn bende öyle düşünüyorum düğün sezonu ama şuan Türkiye de herşey anlık geliştiği için bilemiyorum
Tubasahra Ben de merak ediyorum dolar,altın yükselir mi düser mi? Kimi yine dusucek diyor kimisi yükselcek diyor @bikerem sen ne diyorsun
bikerem Tubasahra ben cok yakin zamanda yukselecek diyorum,altin gördüğüyeri unutmaz ee onumuzde yaz,yakinda gram 1100 olur diye düşünüyorum