Gulshn Merhabalar. Benim bebegim 11 aylik. Ama addim atmiyo .elini tutunca ve ya yuyurtece koyunca . Yuyurtecde kendini itiyo.boyle olmasi normalmi?
Mugerrr Gulshn benim bebeğim 8 aydan beri sürünüyor. 11 aylık. Kolunun altından tutunca adımlıyor. Süt alerjisi benim oğlumda da var. Kan testinde çıkmadı ama yoğurt yediğinde kusuyor karnı ağrıyor yüzü kızarıyor. Doktor bize hiç demedi takviye filan. Bizimde almamız gerek mi acaba.
Takashayaz Gulshn atmadı ama benim oğlumun kan değerleri çok düşmüş sebebi oymuş. Eğer yakın zamanda kan tahlili yapilmadiysa bir baktirin isterseniz
Takashayaz Gulshn bana doktor 10 aylikken dengede durmasını bekleriz demisti. Benim bebegim 13 aylikken durabildi.
Gulshn Takashayaz evet kan degeeler dusuk ilac aliyo. Birde alerjik bebek sut urunleri yiyemiyo. 3 gündur kalsiyum takvıyesıne basladik
Takashayaz Gulshn benimkinin alerjisi yok ama o da süt ve süt ürünlerini asla yemiyor. Meyve falan katıyorum rengi değişir de anlamaz belki diye kokusundan anlıyor ağzına sürmüyor. 15 aylık istediği zaman yürüyor ama daha çok emeklemeyi tercih ediyor. Çocuk emeklemek de ustalasti daha hızlı gittiği için herhalde onu tercih ediyor😄
Takashayaz MSamet yukarıda yazdım canı isterse yürüyor ama daha çok emeklemeyi tercih ediyor. Parka götürdüğüm de disarda emekleyemezsin üzerin pis olur diyorum yürüyor mesela. Eve gelince canı nasıl isterse😄
Gulshn Takashayaz anladim canim. Evet benim bebegime veremiyorum bi cok urunleri☹️ Kalsiyum veriyorum o yuzden bakalim nasil olucak
Gulshn Takashayaz cok zor ya bebek buyutmek. Ay ne zaman donucek ,ne zaman oturucak. Benimkinin disi bile 10 ayinda cikti.
Gulshn Mugerrr bizimde doktor bu aya kadar yazmamisti.ama sut ve sut urunlerini tuketemediyi icin kalsiyum takviyesi yazdi. Sizin bebeginiz gibi aynen yumurta ,tavuk,sut urunleri allerji yapio malesef.
Mugerrr Gulshn yumurta yiyor. Tavuğa da alerjisi olduğunu düşünüyorum ama kesin değil. Süt ürünlerini tekrar denemeyi düşünüyorum. Bizim önceden elma muz armut havuç ilk tadımlarda hepsine alerji geliştirdi. Şuan hepsi geçti belki süt ürünlerine de geçmiştir inşallah 🙏
Mugerrr Gulshn tutunup kalkıyor. Önceden çok yapamıyordu. Birkaç gündür mama sandalyesin altından tutunup kalkıyor.
Gulshn Mugerrr bizimkide bi kac gun once ogrendi besikden tutunup kalkiyo. Ama mesala bugun yapmadi hic.dizi ustde durdu butun gun