Aydzhan Bebeğim 3 günlük olduğu zaman sarılığı %13 değerindeydi Kızım 7 günlük oldu sarilik değeri 19,8 yüksek çıktı doktorlar diyor ışık tedavisi görmesi lazım çok endişelendim aranızda böyle bir durum yaşayan var mi
zeyzey14 Aydzhan bizimde 13 civarıydı bol bol emzirmeyi tavsiye ediyorlar☺️ Bol bol emzirmeyi dene mavi ışığıda sokuyorlar bildiğim kadarıyla zararı yok
Mrvekpk Aydzhan bizim degerlerimiz 10un üzerine cikmamisti hic ama 15ten sonrasi cikan değerler icin hastanede yatis veriyolar ihmal etmeyin
Bbilgilii Aydzhan hemen yatırın canım. 1 gecede düşer inşallah. Yatırmazsanız daha da yükselir Allah korusun. Işıkta yatmasının zararı yok. Biz de 1 gece yattık. 18den 10a düştü. Üzülme sarılık oldu diyede çoğu bebekte oluyor be çoğu bebek ışıkta yatıyor. Sen de dinlen bu sırada
GizeminEdizi Aydzhan zaman kaybetmeden hemen yatırın fototerapi alsın,yükselirse kan değişimine kadar gidiyor bu meret bende 16 ile yatirdum yavrumu,bir gecede düştü hemencecik.
Gamzehakan Aydzhan benim bebeğim 14 e kadar çıkmıştı sarılığı uzun sürdü siz yinede doktorlar ne diyorsa onu yapın çünkü sarılık tehlikeli bebekler için ben her gün 1-2 dk direk güneş ışığı ile temasını sağladım ve kuru kayısı hasladim içine çok az sirke koyup çay kaşığı ucuyla verdim bubtarifi de bir arkadaşım söylemişti onun sayesinde atlattık sarılığı yoksa bizde hastaneye yaticaktik ama yine de ilk önce doktorların tedavisi öncelikli her zaman
Sldmrt Aydzhan bu çok yüksek bir değer hiç gecikmeden yatırın lütfen. Ve sütünüz yetmiyorsa mama takviyesi yapın bebeğe. Bol beslenirse çabuk düzeliyor sarı rengi kakayla atıyor bebekler.
Aydzhan Sldmrt sütüm baya var çokta emiyor ama nebiliyim işte. İnşallah düzelir zaten yatış yaptık hastaneye
Oznurkk Aydzhan benim de bebeğim 17 küsürlüydü sarılığı ama şükür ki hiç yatmadı hastanede. Öylece atlattık
Nilunas Aydzhan geçmiş olsun kızım da 4 günlükken 17 ile yatışı verildiydi yüksek ateş ve hızlı kilo kaybıda vardı 5 gün anca toparladı kızım mama meme devam ettik ondan sonra
Merveada21 Aydzhan bizim de 15 di değeri 3 gün mavi isikda yattı hastaneden 10 ile taburcu olduk siz bebeğinizi bil bol emzirin 2 saat felan gibi beklemeyin gerekirse saat başı emzirin