Aleynaaa__ Merhabalar. Bebeğim 2 ay 5 günlük. Kakasında üst üste damar şeklinde kan gördüm biraz fazlaysa tabi. 10 dakika arayla kakasını yaptı ikisinde de gözlemledim. Başına gelen varsa lütfen yazabilir mi ?
Asian Aleynaaa__ kakalı bezini alıp doktora gitmenizi tavsiye ederim. Gayta testi yapabilirler. Bizim öyle olmuştu bir bağırsak enfeksiyonu olmuştu kızım. Umarım hasta değildir bebişiniz ama yine de ihmal etmemek gerekir
Mrvekpk Aleynaaa__ kakada kan sıkıntılı bi durummus doktorlar hep öyle der bi hastaneye götürün bence
Merveada21 Aleynaaa__ 3 buçuk aylıkken oldu bizde kakada kan vardı ama bizde süt alerjisi var .kan gelme sebebi alerjiden olabilir popoda çatlak olabilir gugus üçümüz yara felansa kanamis olabilir tırnağı ile damagini çizmiş de olabilir bı suru nedeni var bebeğiniz gözlemleyin doktora gidin mutlaka
Aleynaaa__ Merveada21 sütü çok içtim o gün o yüzden diye düşündüm. Bugün gideceğiz. Allahım sen tüm bebek ve annelerine sağlık ver 🙏🏻 Geçmiş olsun
Aleynaaa__ Merveada21 benimki de süte alerji çıktı test yapılmadı ama öyle söyledi çünkü kan gelmeden önce çok süt içmiştim