Hicran28 Merhaba hanimlar ben schafer fit fry sicak hava fritozunden aldim ic haznesi kucuk biraz ona uygun borcam kullanan var mi kek kalibi falan olcu alabilir miyim benim evdekiler uymuyor
Deletedmom_59 Hicran28 merhaba ben xiaomi airfryer kullaniyorum. Zaten normal standart boy ise 3.5 litre oluyor haznesi ama şekili bilemem tabi. Ben 18 cm borcam kullaniyorum tam oluyor
Cemre_61 Hicran28 bende schefer dan aldım borcam falan denemedim daha fakat güveç kapları ile denedim bişeyler gayet memnunum şuan için aslında en büyük hazneli olanlardan biri schefer da
Hicran28 Cemre_61 guvec koyarken izgarayi cikartiyor musunuz ben sutlac guveci koydum bir tane anca sıgdı izgara kusmina
Cemre_61 Hicran28 ben 2 tane sütlaç güveçlerinden koydum çapraz bir şekilde ızgarayı çıkarmadım canım yağlı kağıtta kullanıyorum kolay oluyo öyle
Ates_mami Hicran28 böyle kase borcam gibi birşey zaten o. Bende yok ama görümcemde var airfryer o almış onda gördüm. Keki o kağıda döktü pişirdi. Kağıt da öyle hafif sulu biseyde yamulacak birşeye benzemiyor. Yemek de olabilir yani.
Hicran28 Cemre_61 denicem canim onu da sagol yqgli kagit arkadaslarindan biri de yazmis arastirdim biraz silikon kalip gibi duruyo onlardan sanirim
Cemre_61 Hicran28 yo normal yağlı kağıt canım fırına atarken kullandığımız içinin ebatında kesip kullanıyorum ben 🥰