User123 Kizlar bu ağız icinde çıkan aftlarini nasil geciriyoruz oner3 bileceğiniz krem var mi sumak vs seyleri denedim ama gecmedi.
User123 Berenhanim dogumdan once batırmıştim cnm kan serumu takıldı icinde hep si var dendi ama cikiyor illet gene
Banu- User123 Suan aynısı ben de var bugun eczaneden ‘aftamed’ aldım inşallah işe yarar. Yorumları çok iyi
Sifakusu Sumak çok fayda ediyor. Bende yıllardır çekerim hiç eksik olmazdı. Karadut şurubu ve sumak iyi geliyor. Birde gümüş suyu ağız bakım spreyleri var onlarda iyi geliyor
User123 Sifakusu sumak ise yaramadı canm ben de ama karadut surubunu bide o dediğiniz suyu bir deneyeyim
GiybetReis User123 bende cekiyorum onu. Gargara yapıyorum bolca . Bide takviye suda eriyen vitaminlerden kullanıyorum .
User123 GiybetReis bakıldığında küçükler ama cok can yakiyorlar cok zor o yuzden bende aliyorum cnm benim degerlerimin hepsi dusuk kan serumu takıyorlar da ona ragmen cikiyor anlamadim
Marselinannesi User123 kenacort diye bir krem var direk yaranın üstüne sürüyorsunuz 2 gün içinde geçiriyor