Mlk42 Merhaba arkadaşlar 2 ay5 günlük bebegim var karnı tok gazı yok ama uyumuyor uykusu var halbuki uyuyamayınvada aglıyor memede uyuyor hem emiyor hem uyuyor ama yere yada yatagına koyuyım uyanıyor aglıyor neden olabilir acaba
Elisa34 Mlk42 canım o aylarda bebişler kucakta bıraksat saatlerce uyur beşiğe koyduğun gibi uyanır belki büyüme atağıdır
Smehtap Mlk42 sadece şunu diyeyim geçecek. Çünkü aynıydık, varsa yoksa kucak. Kokunla uyumak onu rahatlatıyo belliki ❤️😍 çok minnoş.. Ama emin ol bı zaman sonra daha durmuyo, kızım şu an 6 aylık asla durmuyo yerde uyumak istiyo ☺️
Tomtom Mlk42 canım uykuya daldıktan sonra ilk 15-20 dk rem uykusu uyuyor o yüzden yerine koyduğunda uyanıyor olabilir birde 20 dk sonra koymayı dene bıkmadan usanmadan
Mlk42 Elisa34 atak sanırsam ya normalde böyle değil di 2 gündür böyle ne zaman geçer acaba beni de çok sinir ediyor artık son anıma kadar getiriyor çıldrcam yani tok halbuki tok oldugu halde emiyor uyuyor sonra kusuyor yatagına koyuyorum uyanıyor
Bulutaliannesi Benim bebeğimde 2 ay 15 günlük hiç uyumak istemiyor bide emmiyoda bebeğim ama kucağımda uyuyor poposu yere değer değmez ağlayarak uyanıyor ne yapıcam bilmiyorum
Bulutaliannesi Mlk42 memede emmiyor doğduğundan beri hiç emmedi biberonuda acıkmadan kesinlikle kabul etmiyor diliyle itmeyi öğrendi bide zar zor mama içiriyorum tek kurtarıcım elektrikli salıncak oldu onda 15 dk falan uyuyor o arada sadece bir rahat yüzü görüyorum rahat dediysemde yemek falan yiyebiliyorum uyanık kalması sorun değil ama uykusuz olduğu için sürekli ağlıyor ona dayanamıyor insan 🥺
Mlk42 Smehtap geçecek ama geçene kadar bende kendimden geçiyorum ya 2 saattir uyutmak için çabalıyorum kucagım da uyuyor yere yataga yada ana kucagına koyuyım hemen uyanıyor uykusu var halbuki
aggubebek Smehtap 17 aylık yatağından kalkıp bizimkine gelip aramıza giriyor yada direk benim yanıma gelip sarılarak meme diyor. 😆 geçecek kesinlikle. 👆 ama kaç yaşında onu bilmiyorum.
Mlk42 Bulutaliannesi aynen öyle 2 saattir uyutmak için çabalıyorum uyucak uykusu var uykusuzluk tan aglıyor halbuki ama yatmıyor emzik de tutmadı keşke emzige alıştırsaydım veriyorum ama tutmuyor emzigi de
Bbannesi Benimki de 2 ay 9 günlük, aynı şekildeyiz, ne kadar uğraşsam gündüz uykusuna yatıramıyorum. Gece maşallah mis gibi ama gündüz ancak yarım saat uyuyor bazen 4-5 saat uyumadan kaldığı oluyor.
Kdrtgl 5 aylık olduk hala aynıyız. Yatağa koyduğum an çığlık kıyamet. Sar baştan meme,uyusun diye gözünün içine bakma 😂