sirininannesi- Memeden nasıl kesilir 😥 -kızım 20 aylık bayadır tek meme emiyor ne yaptıysam diğerini emmedi artık canım çok acıyor ve bağımlı gibi memeyi ağzına aldığı zaman bırakmıyor 😭 heeelllppp meeee 😭
sirininannesi- Nisakus25 ya onu da düşündüm o kadar çok ama okuyorum şimdi araştıyorum yok tramva yok bilmem ne olayından dolayı bu sefer de üzülüyorum. Oturun anlatın diyorlar mesela bebeğim anlasa bile bu konuda beni takmıyor meme benim ama kararlar onun resmen 😭
annebenanneoldum sirininannesi- kız ne travması olucak bir daha meme görünce çığlık atacak hali yok ya olsa olsa bir daha memeni istemez ki bu da senin istediğin bisey 😂
Yasemin38 sirininannesi- oturup anlatarak meme bıraktıran kaç kişi vardırki bakma canım sen o yazılanlara😂 belli süreden sonra bağımlı oluyor çocuklar memede. Şuan benim oğlum 16 aylık istiyorki meme hiç çıkmasın ağzından🤦♀️ Ne düzgün yeme var ne uyku ne bişey valla çıldırma eşiğindeyim. Yemek yese bile üstüne yinede meme
sirininannesi- Yasemin38 aynen o durumdayım sırf meme için yanımda yatıyor ya ve yattığı sürede hiç ağzından çıkmıyor. Yemeden önce meme sonra meme canı sıkılıyor meme çişi geliyor meme yaaa dışarı çıkıyoruz daha kıçım arabanın koltuğunu görmeden meme istiyor ya dişlerinin çıkmasını bekledim ama yetti yani 🥺🥺
Yasemin38 sirininannesi- anlıyorum canım seni bende dişleri diyorum ama göğüs uçlarımın hassasiyet oluşturması vee her anımızın meme olması dur bakalım nereye kadar gidecek🥲