oglumuz01 Salon yemek masam var mutfak ta da alanım fazla olsun istiyorum ve masada mutfakta yemeyi sevmiyoruz. Yer sofrası alsam birde. Nasıl sizce.
Littlebird oglumuz01 bence şart. Benim mutfağım küçük masa koymadım sadece yemek yemek için değil bir misafir gelse hazırlama alanı olur ben çok zorlanıyorum. Bence salonda masa şart değil ama mutfakta şart
Badehandeyldz oglumuz01 salonda mutfakta ve balkonda masa sandalye var. Genelde balkonda yeriz akşam ve kışın mutfakta. Çünkü ye kaldır mutfak kolay oluyor başka yer batmıyor
Deletedmom_21 oglumuz01 tercih meselesi tabi ama ben eriniyorum boyle yemegi iceriye tasimaya mutfakta yiyoruz hemen bulasigi hallediyorum mesela
otose_san oglumuz01 salonda değil ama mutfakta gerekli bence. Özellikle de tezgah küçükse kullanışlı oluyor
Aklimdasin oglumuz01 ayy güzelmiş yer sofrası olayi. Bende alsam mi acaba yaa 😁. Bizimde salonda yemek masamız yoktur bilerek almadık. Mutfak geniş onun yerine büyük bi masa mutfakta yer içeriz zaten salonu kiraya vericem az kaldı dnnsmskdhjwn
Noname21 oglumuz01 bende esyalari alirken mutfağa almadım mutfakta bir balkonumda var. Camekanli. Oraya aldim . Gel gör ki salonda yiyoruz kokusu gitmesin dediğim şeyler yerken kokusu gidiyor . Artik duvara yapışık masalar var büfe masası gibi kullanışlı bir bak
Gzmcyln oglumuz01 kolaylık olur eğer yeterli alan varsa ufak bişey olabilir sadece aileniz için salonda büyük bir masa olur
Madam oglumuz01 yer sofrası olmuyor malesef ya şart bence günlük kullanım için bende ama mutfakta alanını genişletmek için mutfak balkonuna aldım masayı orda yiyoruz yemeği akşam çay içerken falanda güzel oluyor balkonda kullanışlı oldu
Ece oglumuz01 benim mutfağı görseniz iki kişi yan yana geçemiyor o kadar alanı dar ona rağmen masa var büyük kurtarıcı
Sonsuzmutluluk oglumuz01 sanırım ev ile ilgili en büyük hayalim ileride büyük evim olduğunda mutfakta yemek masamın olması bence mükemmel birşey hiç salon kirlenmez ye geç içeri
Mmeelliikkeee oglumuz01 duvardan açılan monteli bişi olabilir iki de tabure ,serviste yada kalabalık misafirde toplarken alan oluyor annemde öyle kullanıyor çok iyi
Merve43 oglumuz01 ben sevmiyorum ya iki kişi için sürekli içeri tabak çanak tencere getir götür. Bence alanınıza göre br masa bakın duvara monte edilip acilip kapananlar bile oluyor sadece size yetecek kadar ufak bir masa yeter bence çok da iş gorur
Gnssn oglumuz01 hem salon hem oturma odam ve hem mutfağımda masam var onun haricinde masa olan orta sehpam da var tam bir masa aşığıyım o yüzden şart diyorum bu soruya 😂