tavsiyeciannen Günaydın kızımı genel bir kontrole götüreceğim öksürük var da süt alerjik alerji konusunda da bilgili çocuk doktoru var mı gidip memnun kaldığınız Teşekkür ederim şimdiden
mercimeksmom tavsiyeciannen Fera iş merkezi özel muayenehane dr Gökhan Davutoğlu, çok iyi ilgileniyor, sınırsız soru sorabilirsin ve istediğin zaman ulaşabiliyosun🙏
SeverusSnape tavsiyeciannen kızımın doktoru Üsküdar’da fakat kendisinin tatilde olduğu bir dönemde Çakmak Erdem’de Mehmet Demirdöven’e götürmüştüm. İlgili bir doktor. Kızımın doktoru izinde olduğunda yine onu tercih ediyorum.
tavsiyeciannen SeverusSnape mihrimah sultanda gül hanıma gittik o da baya bilgili ama izindeydi o da o sandım drunuzu sonra yorumda okudum o olmadığını 😁
tavsiyeciannen SeverusSnape muayene ücreti ne kadar acaba özel veya tamamyacı sigortamız yok sizin var mıydı varsa ne kadar oluyor
Sdr123456 tavsiyeciannen ben26 yaşındyım gülhanım daha benim çocuk doktorumdur :) kesinlikle tavsiye ederrim ben sigorta geçmediği için gidemiyorım ne yazık ki ama eğer imkanınız varsa daha iyisini tanımam