Streptekok Devir 3 ne zamana kadar kullandınız? Benim yaklaşık 1 ay oldu fakat bitti . Dr 10 damla demisti. Tekrar almam gerekiyor mu? Dr sormalı mıyım
Saudade Streptekok o d vit aycicek yagı barındırıyor ve hiç iyi değil inkanınız varsa ocean kullanın derım saf zeytinyağı çok güzel
Kirpigiller Streptekok biteen kadar verliyor ben her gittiğimde 2-3 tane verirler 1 yaşı dolunca kullanmiyacaksin dediler
Birpasaannesi23 Streptekok neden 10 damla bize 3 damla dedi ve çevremdeki herkes 3 damla kullandı çocugunu kaç aylık
elfen Streptekok 2 yaşına kadar kullanılması tavsiye ediliyor. oğlum 16 aylık, hala veriyorum d vitaminini.
Ayybukee Doğumdan sonra 3 ay boyunca kullanılacak demişti ebe bana .Sağlık ocağından ücretsiz vermişti doğumdan önce de sonra da ben 2. şişedeyim . İstersen sağlık ocağında ebeden talep edebilirsin eczaneden almak istemezsen .
EsilaGizem Canım 8 aylık olana kadar kullan ama ocean alırsan daha iyi 8 aylık olduğunda kan testi yapıyorlar ona göre doktorun azaltabilir hatta kesebilir, bizimki gün aşırı kullancaz artık dedi
Metesmom Streptekok 1 yaşına kadar kullanılıyor ama asıl kafama takılan neden on damla dediler acaba size? Genelde üç damla kullanılıyor çünkü on çok geldi bana.