Aygulzumra Kızım iki gecedir kuru öksürük şeklinde krizleri oluyor ne yaptıysam rahatlamadi hava verdim bitkisel şurup verdim olmadı burun tıkalı başına gelenler neler yaptı lütfen çözüm yolu
Snm_ttr73 Aygulzumra geçmiş olsun canım emzik tutuyor mu Tutuyorsa ağzına tıkıştır Tutmuyorsa odanın nemli olmasını sağla sıcak tut bebişi tıkalı burun için fizyolojik serumla yıka yoksa da ılık suyla burnunu ov kendiliğinden çıkar çok geçmiş olsun
Tugba10-5 Aygulzumra ben burun için sterimar sprey kullandım . Kuru öksürük içinde bazen prospan yetersiz geliyor . Öksürük için asist kullandım . Ve odanın sürekli nemini yükselttim . Çok tıkalı oldukları zaman hava makinasıyla ventolin+1 şırınga izotonik serum bağladım. Bir hafta sonunda hepsi çok şükür iyileşti .
selosunannesi Bize azro diye bı suruo verdi üç gün kullan dedi ilk verdiğim gün kesti bugün ikinci gündü bı kere oksurdu sabahlara akdsr oksurmekten uyuyamiyordu vıcks sürdüm cold mix döktüm ayağına sarımsak kuru yaptım tereyağ pekmez yedirdim hiçbiri fayda etmedi ve prospan da kullandım